Kepercayaan profesional

Produk Paling Anyar

Iki minangka produk on-line paling anyar kanthi fungsi lengkap lan jaminan kualitas

sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 1993

Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Wis cedhak saka Ningbo, Yiwu lan Shanghai, saka Guangzhou bakal udakara 2 jam.

Logo: Go-tutul
Sertifikasi Go-tutul: GMPC, ISO22716-2007, MSDS.

Produk go-touch:
1.Detergent / cleaner, kayata disinfektan, pembersih tangan, pemutih, pembersih toilet (gelembung biru, gelembung ijo, gelembung putih), pembersih dapur (cairan pencuci piring, pembersih panggangan, pembersih cepat tugas), pembersih kain (deterjen umbah-umbah, pemutih, pelembut kain, pati setrika), pembersih jedhing, pembersih kaca, pembersih lilin polish lantai, pembersih karpet lsp.

2. Freshener udara, kayata freshener udara gel, freshener udara aerosol, cairan diffuser aroma, manik-manik kristal freshener udara.

produk

Babagan Produk Kita

Penyegar udara biasane digawe saka etanol, esensi, banyu deionisasi lan liya-liyane. penyegar udara, uga dikenal minangka "parfum lingkungan", saiki minangka cara sing paling umum kanggo nyuceni lingkungan lan ningkatake kualitas udara ing mobil. Amarga trep, panggunaan gampang lan regane murah. Mesthi sampeyan uga bisa nyelehake ing endi wae, kayata omah, kantor lan hotel dll.

  • Hair Styling Product

    Produk Gaya Rambut

    Produk Gaya Rambut

  • Air Freshener

    Freshener Udara

    Freshener udhara

  • Disinfectant

    Disinfektan

    Disinfektan

Internal
Rincian