320ml Parfum Wangi Wangi sing Beda

Katrangan singkat:

Jinis:Freshener Udara
Gunakake Freshener Udara:Mobil Kantor Ngarep
Wangun:Semprotan
Fitur:Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model: 08117
Barang: Air Freshener Spray of Go-touch 300ml Parfum Arum Wangi sing beda
Kapasitas:300ml
Wangi:jeruk nipis, mawar, melati, stroberi, lavender, cendana dll.
Wektu rak:3 taun
OEM ODM:Kasedhiya
Conto:Kasedhiya

 


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
72000 Potongan saben Dina

Kemasan & Pengiriman
24 pcs / CTN
Pelabuhan: Ningbo Shanghai Yiwu lsp.

Semprotan penyegar udara 300ml go-touch akeh minyak wangi, kayata lemon, mawar, melati, stroberi, lavender, cendana lan liya-liyane.

Jenis penghilang bau aerosol iki ngilangi ambu sing ora enak ing kantor mobil omah, metu saka ruangan ambune wangi kanthi cepet.

Pengin wangi sing enak, pilih aerosol penyegar udara.
Lan OEM ODM kita kasedhiya.

Pitunjuk
SHAKE BAIK sadurunge saben digunakake,
SPRAY KANG BISA BENAR.
NGgunakake ING ORA ORA ORA
Aja nyemprotake cedhak pangan utawa kain.

320ml Different Scent Fragrance Perfume

Gunakake Disaranake
Pawon, Kamar Mandi, Kamar, Area Kewan,
Area ngrokok, Interior mobil

320ml Different Scent Fragrance Perfume

320ml Different Scent Fragrance Perfume

Kemasan & Pengiriman

BARANG NO 08117
DESC Semprotan penyegar udara
SPEC 300ml
QTY 24PCS / CTN
MEAS 33 * 23 * 24.2cm
GW 7.2KG

320ml Different Scent Fragrance Perfume

Informasi Perusahaan
TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara lembaga riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.
Kita duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS".

320ml Different Scent Fragrance Perfume

320ml Different Scent Fragrance Perfume

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik sing duwe lisensi ekspor. Kita duwe fasilitas R&D dhewe kanggo layanan OEM. Kita bakal menehi rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitase, tinimbang anggaran sampeyan.

P: Apa bisa duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, kita duwe tim desain dhewe kanggo mbantu sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: (1) Kualitas prioritas. Kita bakal luwih penting babagan kualitas
ngontrol wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2) Para pekerja trampil ngati-ati saben rincian babagan proses pamrosesan lan pengepakan;
(3) Departemen Kontrol Kualitas utamane sing tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.
Yen sampeyan isih duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami!

Kepiye cara milih produk sing dibutuhake?

Langkah1
1.Kami minangka produsen barang-barang aerosol profesional.
2. Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk sing disesuaikan kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan
3. Kita duwe pengalaman luwih saka 25 taun nalika nangani pengiriman barang sing mbebayani
4. Kita tetep prinsip kanggo tanggung jawab kanggo kualitas produk

Langkah2
Perusahaan iki wis liwati:
1.ISO22716-2007 Sertifikasi Sistem Praktek Manufaktur Kosmetik
2. Sertifikasi Sistem Kontrol Praktek Manufaktur GMUS sing apik
3.MSDS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita