Diffuser Aroma Go-Touch Cairan 40ml Kanthi Red Reed

Katrangan singkat:

Jinis:Diffuser Aroma Cairan Go-tutul 45ml nganggo ratan alang-alang
Gunakake Freshener Udara:Omah, kantor, mobil
Wangun:Cairan
Fitur:Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:Lq001
Konten bahan aktif:0% -5%
Barang: Diffuser Aroma Cairan Go-tutul 45ml nganggo ratan alang-alang
Volume:40ml
Wangi:Roh angin, Ms. Kakao, Rok ireng cilik
Umur rak:3 taun
Fungsi:Mbusak Remover
OEM ODM:Kasedhiya
Conto:Kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
10000Biji saben Dina Aroma wangi wangi tongkat cair tongkat rusa diffuser

Katrangan Produk
Diffuser aroma cair kanthi rotan alang-alang Go-touch 45ml nduweni aroma sing beda, kayata semangat Angin, Ms. coklat, Rok ireng cilik.
Iki uga ngilangi ambu sing dianyari kanthi desain sing apik lan mambu sing nyenengake, yen sampeyan lebokake ing omah, mobil, kantor, minyak wangi sing enak bakal ditinggalake ing ruang kasebut.

Diffuser aroma cair kanthi rotan alang-alang uga bisa nggawe OEM ODM kanthi rega Kompetitif lan kualitas tinggi 

45ml Liquid

45ml Liquid

Kemasan & Pengiriman

BARANG NO lq001
DESC Diffuser Aroma Cair
SPEC 45ml
QTY 30PCS / CTN
MEAS 53 * 35.5 * 28.5cm
GW 8KGS
Pelabuhan Ningbo shanghai yiwu lsp.

Informasi Perusahaan
• Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Dekat saka Shanghai, Yiwu lan Ningbo .Kami duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS".
• Kita duwe telung lini produksi kaleng aerosol lan rong jalur otomatis ngumbah. Kita utamane menehi hasil: Seri Deterjen 、 Wangi lan Deodorisasi Seri lan tata rambut lan Seri Wong kayata minyak rambut, mousse, pewarna rambut lan sampo garing, lsp.
• Produk ekspor menyang Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana, lsp.
• Kaya tegese merek "go-touch" lan "toobett", kita nyoba, nyoba; kita tetep erat karo sampeyan, luwih apik kanggo sampeyan.

45ml Liquid

45ml Liquid

FAQ

1. T: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik sing duwe lisensi ekspor. Kita duwe fasilitas R&D dhewe kanggo layanan OEM. Kita bakal menehi rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitase, tinimbang anggaran sampeyan.

2.P: Apa bisa duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, kita duwe tim desain dhewe kanggo mbantu sampeyan.

3.P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: (1) Kualitas prioritas. Kita bakal luwih penting babagan kualitas
ngontrol wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2) Para pekerja trampil ngati-ati saben rincian babagan proses pamrosesan lan pengepakan;
(3) Departemen Kontrol Kualitas utamane sing tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.
Yen sampeyan isih duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami!

Kirim priksaan lan entuk conto gratis !!
Layanan Kita
1. Area pabrik luwih saka 30.000 meter persegi
2. Pabrik direncanakake kanthi profesional lan dirancang dening Desain Kimia
Institut Kanthi lengkap memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan lan produksi sing aman. Lokakarya kosmetik ketemu karo
syarat kabersihan kosmetik nasional lan lisensi produksi. Pabrik kasebut dilengkapi peralatan otomatisasi canggih lan
dhuwur dirancang. Proses produksi otomatis lan efisien minangka pabrik modern sing ramah lingkungan, kurang, lan efisien
3. Duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara institusi riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou., Kanthi rata-rata 25 taun pengalaman ing industri aerosol kosmetik.

Kemampuan Produksi
1. 7 lini produksi kaleng aerosol.
2. 2 otomatis ngumbah lini produksi

Tim Kita
1.kita duwe telung tim dodolan pasar domestik, lan loro tim adol perdagangan asing 2. kita duwe departemen R&D


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita