Babagan Kita

icobg

Pambuka Singkat Corporation

Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd.wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Wis cedhak saka Ningbo, Yiwu lan Shanghai, saka Guangzhou bakal udakara 2 jam.

Logo: Go-tutul
Sertifikasi Go-touch: GMPC (dekra wit), ISO22716-2007 (dekra wit), MSDS.

Basis produksi Go-touch nutupi udakara 50.000 meter persegi.
Staff & buruh duwe udakara 120 wong.

Produksi Kita

icobg

Produk Go-Touch

1.Detergent / cleaner, kayata disinfektan, pembersih tangan, pemutih, pembersih toilet (gelembung biru, gelembung ijo, gelembung putih), pembersih dapur (cairan pencuci piring, pembersih panggangan, pembersih cepat tugas), pembersih kain (deterjen umbah-umbah, pemutih, pelembut kain, pati setrika), pembersih jedhing, pembersih kaca, pembersih lilin polish lantai, pembersih karpet lsp.
Produk kasebut jembar, mula bisa nglindhungi kulawarga saka virus ing jamban, jedhing, pawon, kantor, mobil, umbah-umbah lsp.

2. Freshener udara, kayata freshener udara gel, freshener udara aerosol, cairan diffuser aroma, manik-manik kristal freshener udara
Iki nduweni macem-macem wewangian kayata mawar, vanila, lemon, melati, lavender lan liya-liyane, uga bisa ngatur ambune, nyegerake omah, kantor, mobil utawa papan liyane sing disenengi.

3. Gaya rambut (perawatan rambut) lan produk Perawatan Pribadi, kayata sampo garing, minyak rambut (sheen minyak), mousse rambut, semprotan rambut (spritz rambut), rambut lilin, pewarna pewarna rambut
Gawe rambute rasane sedina saben dina!
Ngaturake konsumen parfum kaya.
Ninggalake rambut kanthi gaya, sehat, mengkilap, alus lan tahan lama, sawise iku, nalika rambut dadi ora apik, pls aja kuwatir, kita uga duwe solusi. Cukup gunakake sampo minyak rambut sanajan sampeyan ora ana ing omah. Amarga bisa ngumbah rambut tanpa banyu, lan ora ana residu sing katon.

Kapasitas Produksi

icobg

Jalur produksi go-touch:
3 lini produksi kaleng aerosol,
2 jalur produksi ngumbah otomatis,
Mesin ngisi cair, 50ton / dina,
Mesin segel tutup otomatis lengkap, 100000botol / dina,
Mesin sekrup, 200000botol / dina,
Mesin shrink panas, 100000botol / dina

Area sales go-touch:
Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana lsp.

Kapabilitas produksi go-touch:
Aerosol: 24000 pcs / dina
Cairan: 20000 pcs / dina

Wektu utama tutul-tutul:
Sampel-udakara 7 dina
Pesenan anyar udakara 35-40 dina, gumantung saka urutan sing rinci
Ngatur maneh udakara 35 dina

Napa Pilih Kita?

25 taun + pengalaman produksi & ngekspor

Kemampuan OEM ODM

Harga & kualitas & pengembangan produk sing kompetitif

Tim Penelitian & Pengembangan sing kuat, lan kerja sama karo sawetara institusi riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

Sugeng rawuh gabung karo kita, entuk sukses bareng-bareng!
Kaya logo kita "Go-touch" sing artine, kita terus, nyoba, kita terus sesambungan karo sampeyan, luwih apik kanggo sampeyan.

Sertifikat

icobg

02

03

04

01