Taizhou HM BIO-TECH Co., Ltd.

Alamat

DESA SINAN, XIAOZHI TOWN, LINHAI, ZHEJIANG, CHINA.

Telpon

0086-576-82424588

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita