Go-touch 500ml Pembersih Disinfektan

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Cleaner Disinfektan Go-touch 500ml Detergen Cairan Sanitasi

Jinis:Deterjen, luwih resik, disinfektan, disterilake, sanitizer
Gunakake deterjen:Jedhing, jamban, kluwarga
Wangun:Cairan
Fitur:Berkelanjutan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08014
Sertifikat:MSDS
Paket:Botol plastik
Kualitas:Ngumbah apik
Volume:500ml
Umur rak:3 Taun
Bayaran:TT LC
Wektu kiriman:45 Dina
Conto:Kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
15000 Potongan saben Dina kanggo Cleaner Disinfektan Go-touch 500ml Cairan Sanitasi

kekuwatan (benzalkonium klorida)

Deterjen cair sanitasi iki bisa nggawe 500ml, 1000 ml lsp. Perlu diencerake kanggo ngresiki jamban, jubin, tembok, wastafel, pawon, permukaan, dolanan, papan cincang, porong, piring, piring lan ember.

Pembersih cair sing disinfektan yaiku anti-bakteri, aroma wangi sing lembut lan wangi tanpa ambu bahan kimia sing iritasi, aman kanggo kulit lan mukosa. aman kanggo macem-macem permukaan, ora ana sisa, ora beracun, ora ana efek samping.

Nduwe spesifikasi ing ngisor iki
1. Reresik, disinfektan, deodorises lan wangi
2. Pateni bakteri, jamur, cetakan, virus.
3. Nyedhiyakake efek jangka panjang
4. Ora adil

Disinfektan iki bisa digunakake ing bathrrom jamban lsp. Uga bisa disterilake sandhangan, kain kanggo pasien, mbilas, permukaan steril saka obyek kayu, kaca, logam, kain.

Fitur
1. Apa ora korosif ing materi apa wae
2. Ora ngemot zat sing mbebayani
3. Cocog kanggo kabeh jinis panggunaan
4. Banget aman digunakake kanggo manungsa lan kewan
5. Ora ana watesan transportasi utawa nyimpen

Kemasan & Pengiriman

Cleaner Disinfektan Go-touch 500ml Detergen Cairan Sanitasi
barang: 08014
pengepakan: 24 pcs / CTN
meas: 32,6 * 31,7 * 24,2cm
Gw: 13.5kgs

Pelabuhan: Ningbo / Shanghai / Yiwu lsp.

Informasi Perusahaan
TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara lembaga riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

factory02

FAQ
1. T: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?                              
A: Kita pabrik sing duwe lisensi ekspor. Kita duwe fasilitas R&D dhewe kanggo layanan OEM. Kita bakal menehi rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitase, tinimbang anggaran sampeyan.

2.P: Apa bisa duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, kita duwe tim desain dhewe kanggo mbantu sampeyan.

3.P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: (1) Kualitas prioritas. Kita bakal luwih penting babagan kualitas
ngontrol wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2) Para pekerja trampil ngati-ati saben rincian babagan proses pamrosesan lan pengepakan;
(3) Departemen Kontrol Kualitas utamane sing tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.
Yen sampeyan isih duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK