• Go-touch 500ml Disinfectant Cleaner

    Go-touch 500ml Pembersih Disinfektan

    Jeneng produk: Cleaner Disinfektan Go-touch 500ml Detergen Cairan Sanitasi

    Jinis:Deterjen, luwih resik, disinfektan, disterilake, sanitizer
    Gunakake deterjen:Jedhing, jamban, kluwarga
    Wangun:Cairan
    Fitur:Berkelanjutan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08014
    Sertifikat:MSDS
    Paket:Botol plastik
    Kualitas:Ngumbah apik
    Volume:500ml
    Umur rak:3 Taun
    Bayaran:TT LC
    Wektu kiriman:45 Dina
    Conto:Kasedhiya