FAQ

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa MOQ?

MOQ saka 5000-30000PCS saben ukuran, kontak karo kita kanggo rincian liyane).

Apa conto conto sampeyan?

Sejatine umume produk kita kalebu barang sing mbebayani, conto mesthi angel dikirim saka China, dadi butuh negosiasi karo pelanggan sing terhormat kanggo milih cara sing paling apik.

Apa sampel gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake wit conto kanthi jumlah tartamtu, biaya muatan sampeyan.

Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM utawa ODM?

Ya, kita bisa nawakake layanan OEM utawa ODM miturut desain pribadi sampeyan.

Cara pembayaran apa?

Kita nampa T / T, L / C, jaminan perdagangan Alibaba, Paypal, Western Union lsp.

Apa opsi pengiriman sing sampeyan sediakake, lan apa port pengiriman?

Kita nyedhiyakake FOB pangiriman laut saka plabuhan Ningbo, Yiwu utawa Shanghai. Yen perlu, kita bisa nawakake layanan CIF. Amarga wis 25 taun kerja sama agen pengiriman penanganan kargo mbebayani.

Jam kiriman apa?

Kanggo kargo gedhe, biasane 35 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi lan deposit sing ditampa.

Apa sampeyan duwe sertifikat?

Kita duwe GMPC ISO22716-2007, MSDS

Pengin kerja sama kita?