200g Freshener Gel Air Go-tutul

Katrangan singkat:

Jinis:Penyegar udara gel Go-tutul 200g aroma sing beda karo lemon lavender jeruk vanilla jasmine jingga
Gunakake Freshener Udara:Omah, kantor, mobil
Wangun:Gel
Fitur:Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08034
Barang: Gel udara seger Go-tutul 70g aroma liyane kanthi lemon lavender jeruk vanilla jasmine jingga
Ukuran:200g
Wangi:Mawar, Melati, Lavender, Cherry, Lemon, Segara Segar
Umur rak:3 taun
MOQ:10000 pcs


Detail Produk

Tag Produk

Pasokan Kemampuan
10000 Potongan saben Dina 200g Wangi-wangi sing beda mawar lavender Penyegar udara gel Akeh

Kemasan & Pengiriman
24-72 pcs / CTN Pelabuhan: Ningbo, Shanghai, Yiwu lsp

Katrangan Produk

Go-touch 200g wangi gel Air Freshener ngemot infus minyak wangi ing pangkalan gel sing nggawe bau seger ing omah, kantor utawa mobil, iku ngilangake ambu sing enak kanthi aroma kayata kembang mawar, vanila, lemon, melati, lavender lan liya-liyane.

Ati-ati
Aja sinar srengenge lan geni langsung. Supaya adoh saka bocah-bocah. Isine minyak wangi - aja ngulu.
Yen ditelan lan kontak mripat, bilas cangkem / mripat nganggo banyu lan rawat dhokter. Yen ana kontak kulit, bilas area banyu. Golek perawatan medis yen prelu.

70g Gel Air Freshener

Cara Gunakake
Copot tutupe. Angkat tab banjur tarik maneh segel njero kanggo mbukak. Ganti tutup banjur Selehake Air Freshener Go-tutul ing lokasi sing aman. Setel ventilasi ing tutup kanthi nggeser tuas kanthi jarum jam kanggo ngeculake minyak wangi.

Kemasan & Pengiriman

BARANG NO 8034
DESC Gel penyegar udara
SPEC 200g
QTY 72PCS / CTN
MEAS 51,5 * 25.5 * 20cm
GW 11.7KG 
Pelabuhan: Ningbo, Shanghai, Yiwu lsp…

Informasi Perusahaan
• Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Dekat saka Shanghai, Yiwu lan Ningbo .Kita duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS".
• Kita duwe telung lini produksi kaleng aerosol lan rong jalur otomatis ngumbah. Kita utamane menehi hasil: Seri Deterjen 、 Wangi lan Deodorisasi Seri lan tata rambut lan Seri Wong kayata minyak rambut, mousse, pewarna rambut lan sampo garing, lsp.
• Produk ekspor menyang Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana, lsp.
• Kaya tegese merek "go-touch" lan "toobett", kita nyoba, nyoba; kita tetep erat karo sampeyan, luwih apik kanggo sampeyan.

factory

IMG_20161208_085418IMG_20161208_085441IMG_20161208_085517IMG_20161208_084515IMG_20161208_084538IMG_20161208_084639


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita