Gel Air Freshener Go-Touch 70g Arum Beda

Katrangan singkat:

Jinis:Freshener Udara
Gunakake Freshener Udara: Omah, mobil, kantor
Wangun:Padhet
Fitur:Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08029
Barang:70g freshener udara gel
Ukuran:70g
Wangi: Mawar, Melati, Lavender, Cherry, Lemon, Segara Segara, Jeruk, Vanila lsp.
Umur rak:3 taun
MOQ:10000 pcs


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
10000 Potongan saben Dina kanggo 70g freshener udara gel kanthi aroma wungu sing beda-beda

Katrangan Produk
Penyegar udara gel 70g go-touch duwe akeh wewangian kayata mawar, vanila, lemon, melati, lavender lan liya-liyane, lan uga bisa ngasilake 100g utawa 200g lsp.

Gel Air Freshener kita ngemot infus minyak wangi ing basis gel sing nggawe bau seger ing omah, kantor utawa mobil.

Penyegar udara gel iki nampa OEM ODM.

Gel Air Freshener Of Go-Touch 70g Different Scents

Cara Gunakake
Copot tutupe. Angkat tab banjur tarik maneh segel njero kanggo mbukak. Ganti tutup lan Selehake Air Freshener ing lokasi sing aman. Setel ventilasi ing tutup kanthi nggeser tuas kanthi jarum jam kanggo ngeculake wangi kasebut.

Ati-ati
Aja sinar srengenge lan geni langsung. Supaya adoh saka bocah-bocah. Isine minyak wangi - aja ngulu.

Yen ditelan lan kontak mripat, bilas cangkem / mripat nganggo banyu lan rawat dhokter.

Yen ana kontak kulit, bilas area banyu. Golek perawatan medis yen prelu.

0801cb33

Kemasan & Pengiriman

24-72 pcs / ctn kanggo penyegar udara Gel saka Go-tutul 70g aroma sing beda karo lemon lavender orange jasmine vanilla rose

BARANG NO 08029
DESC Gel penyegar udara
SPEC 70g
QTY 72PCS / CTN
MEAS 51,5 * 25.5 * 20cm
GW 9,6KG
workshop

Informasi Perusahaan
• Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Cedhak saka Shanghai, Yiwu lan Ningbo .Kita duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS".
• Kita duwe telung lini produksi kaleng aerosol lan rong jalur otomatis ngumbah. Kita utamane menehi hasil: Seri Deterjen 、 Wewangian lan Deodorisasi Seri lan tata rambut lan Seri Wong kayata minyak rambut, mousse, pewarna rambut lan sampo garing dll.
• Produk ekspor menyang Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana, lsp.
• Kaya tegese merek "go-touch" lan "toobett", kita nyoba, nyoba; kita tetep erat karo sampeyan, luwih apik kanggo sampeyan.

factory

Layanan Kita
1. OEM / ODM olèh.
2. Kabeh produk bisa digawe kanthi khusus.
3. Kita nyoba sing paling apik kanggo memenuhi syarat.

Sertifikat

https://www.dailychemproducts.com/
https://www.dailychemproducts.com/

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita