Deterjen Cuci 2kg Go-tutul Biodegradable

Katrangan singkat:

Jinis:Deterjen
Jinis deterjen:Luwih resik
Gunakake deterjen:APPAREL
Wangun:Cairan
Fitur:Sekali pakai, Lestari
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08044
Barang:2kg Eco-friendly Biodegradable Fabric Cleaner Laundry Cair Deterjen
Panggunaan:Cuci klambi
Fungsi:Labuh Resik
Sertifikat:ISO
Packing:Botol plastik
Bobot:2kg
Conto:Kasedhiya
Umur rak:3 Taun
Wektu kiriman:45 Dina
Jangka Pembayaran:TT LC

 


Detail Produk

Tag Produk

Deterjen umbah-umbah 2kg Go-touch sing ramah lingkungan

Pembersih cair kain iki uga duwe fungsi ing ngisor iki:
1. Fungsi Antistatis.

2.Fungsi lembut: Kanthi bahan anyar, fungsi reresik lan pelunakan dobel.

3. Fungsi pemutihan lan padhang: Isine photosensitizer efektif sing ndadekake klambi dicuci luwih cerah.

4. Fungsi degermasi lan proteksi: mbusak reregetan lan bakteri.
Iritasi entheng lan sithik: ngemot surfaktan ringan sing bisa nglindhungi kain lan kulit kanthi efektif.

5. Fungsi anti endapan: ngemot faktor khusus sing nduwe fungsi sing jelas kanggo nyegah noda sandhangan, nglindhungi sandhangan dadi abu-abu sawise asring dikumbah

1
Go-touch 2kg Laundry Detergent of Biodegradable

Kemasan & Pengiriman

Konten Bersih 1kg
Barang NO. 8044
QTY / CTN 9 pcs / CTN
Ukuran karton master 48,9 * 23,3 * 24cm
Memuat QTY (Wadhah 20 ') udakara 850 karton; 7650 pcs
GW / karton 9,6KG
Wektu Pangiriman 35 dina (40 dina kaping pisanan)
OEM / ODM OK
LOGO Dicetak
Beting Urip 2 taun
MOQ 10000 pcs
Jangka Pembayaran T / TL / C
Kemampuan Pasokan 20000 Potongan / potongan saben Dina 2kg Ramah Lingkungan Kain Biodegradable Cleaner Laundry Liquid Det
ackaging & Pangiriman 9 pcs / ctn kanggo Go-touch 2kg Eco-friendly Biodegradable Fabric Cleaner Laundry Liquid Detergent

Laundry Detergent

Informasi Perusahaan
TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara lembaga riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

factory02
factory01
01
04
03
02

FAQ
1.P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik sing duwe lisensi ekspor. Kita duwe fasilitas R&D dhewe kanggo layanan OEM. Kita bakal menehi rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitase, tinimbang anggaran sampeyan.

2.Q: Apa aku duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, kita duwe tim desain dhewe kanggo mbantu sampeyan.

3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: (1) Kualitas prioritas. Kita bakal luwih penting babagan kualitas
ngontrol wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2) Para pekerja trampil ngati-ati saben rincian babagan proses pamrosesan lan pengepakan;
(3) Departemen Kontrol Kualitas utamane sing tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

Yen sampeyan isih duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita