Blok Cleaner Toilet 4 * 50g Go-Tutul

Katrangan singkat:

Jinis:blok pembersih jamban

Jinis deterjen:Luwih resik

Gunakake deterjen:Jedhing, jamban

Wangun:Padhet

Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan

Papan Asal:Zhejiang, China

Jeneng:Tutul-tutul

Nomer Model:08064

Barang: Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 2 * 50g gelembung Hijau Deterjen Deodorizing

Werna:ijo putih biru

Wangi:lavender pinus

Wektu siram:250-300 kaping

 


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
10000 Potongan saben Dina

Katrangan Produk
Blok pembersih toilet 4 * 50g go-touch duwe gelembung putih lan ijo biru lsp.

Deterjen dekodorisasi iki bisa disiram kaping 300, duwe kemampuan ngresiki banget ing tank, pelek, tembok njero, pipa saluran pembuangan, lan area toilet liyane.

Uga bisa dianggep minangka disinfektan jamban, amarga nduweni Kemampuan Sterilisasi Akut, kayata efektif kanggo mateni bakteri lan kuman saka toilet lan pipa pembuangan, nyegah bakteri saka toilet lan toilet sing kena infeksi

Blok pembersih toilet 4 * 50g sing bisa ditrapake efektif kanggo deodorisasi, lan njaga parfum kanthi terus-terusan, ngresiki hawa jamban

Iki produk sing netral, tanpa caustisitas utawa keracunan, lan uga Proteksi Lingkungan, amarga dudu fosfor lan tanpa logam abot.

Kemasan & Pengiriman

Blistercard kanggo Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 4 * 50g gelembung ijo Detergen Deodorizing.

Jeneng produk Tablet pembersih toilet kanthi wangi gelembung ijo
Kemasan Polybag, kertu blister, kothak warna, lsp
Bobot net 50g / pc * 4
Werna Biru, ijo utawa khusus
Wangi lavender, pinus utawa khusus
Wektu sing sah 3 Taun
Gunakake Place Mangkuk toilet, kamar mandi, toilet
MOQ 20000 pcs
Wangun Soild
Bayaran T / T, L / C,
Conto Sampel gratis
OEM & ODM Ditampa
Pelabuhan Ningbo shanghai yiwu lsp

Produk sing gegandhengan

2

Informasi Perusahaan

• Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Dekat saka Shanghai, Yiwu lan Ningbo .Kami duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS".
• Kita duwe telung lini produksi kaleng aerosol lan rong jalur otomatis ngumbah. Kita utamane menehi hasil: Seri Deterjen 、 Wangi lan Deodorisasi Seri lan tata rambut lan Seri Wong kayata minyak rambut, mousse, pewarna rambut lan sampo garing, lsp.
• Produk ekspor menyang Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana, lsp.
• Kaya tegese merek "go-touch" lan "toobett", kita nyoba, nyoba; kita tetep erat karo sampeyan, luwih apik kanggo sampeyan.

3

4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita