GO-tutul 450ml Rambut Mousse

Katrangan singkat:

Jeneng produk:Semprot rambut mousse rambut 450ml sing disentuh

Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08072
Jenis Kelamin:Unisex
Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
Kelompok Umur:Wong diwasa
Fitur:Ora Ditetepake
Jinis Rambut:Ora Ditetepake
Cocog Kanggo:RAMBUT
Efek Gaya:Moulding / Mbentuk
terus kekuwatan:Kuwat Hold
Formulir:Mousse
Fungsi:Gaya Rambut Terus
Volume:450ml
OEM / ODM:Kasedhiya
PEMBAYARAN:TT LC
Wektu timbal:45 dina
Cocog kanggo:Gaya rambut Sedheng
Panggunaan:Klamben Rambut
Botol:Aluminium

sertifikasi:   Sertifikasi ISO 22716-2007


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Go-Touch 450ml Rambut Mousse Kanthi Rambut sing Kuwat Ngliwati GMPC

Semprotan mousse rambut iki uga bisa ngasilake 300ml lan volume liyane.

Semprotan gaya rambut kaya iki nduweni lengket sing kuat, lan nggawe rambut elastis tanpa fragmen putih, suplai vitamin rambut.

Spesifikasi

Jeneng Merek Tutul-tutul
Nomer Model 08072
Jenis Kelamin Unisex
Sertifikasi GMPC, ISO 22716-2007
Kelompok Umur Wong diwasa
Efek Gaya Moulding / Mbentuk
nyekel kekuwatan Kuwat Hold
Formulir Mousse
Jeneng produk Semprot rambut mousse rambut 450ml sing disentuh
Fungsi Gaya Rambut Terus
Volume 450ml
OEM / ODM Kasedhiya
PEMBAYARAN TT LC
Botol Aluminium
微信截图_20210114202556
微信截图_20210114202612

Pengepakan & Pengiriman

Jeneng Barang Semprot Rambut Mousse Rambut sing dicampur 450ml
Barang No. 8072
GW 13Kgs
Pengepakan 34.2x26.4x25.8cm
Kemasan & Pengiriman 24 pcs / CTN
Pelabuhan ningbo / shanghai / yiwu
Kemampuan Pasokan 24000 Potongan / potongan saben Dina

Profil Perusahaan
Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993 kabeh nyedhiyakake bahan kimia ing omah lan produk rambut.
Kita liwati sertifikasi GMPC, ISO 22716-2007.
Produk rambut kayata minyak rambut, mousse, pewarna, sampo garing, lsp.
Produk kimia ing omah kayata resik kanggo pawon, jedhing & jamban & kain, uga kalebu Air Freshener

factory02
factory01
factory03

Laundry Detergent

Laundry Detergent

Laundry Detergent

FAQ
1. Sapa kita iki?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2008, adol menyang Timur Tengah (80,00%), Afrika (15,00%), Pasar Domestik (2,00%), Oseania (2,00%), Amerika Utara (1,00%). Ana total babagan 51-100 wong ing kantor kita.

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?
Penyegar Udara, Aerosol, Produk Rambut, Deterjen Rumah Tangga, Reresik Toilet

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara lembaga riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita