Go-tutul 600ml Klorin Bleach Cleaner

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China

Jeneng Merek: Go-tutul

Nomer Model: 08048

Barang: 680 ml Klorin Cair Cairan Bleach Cleaner kanthi wangi

Kapasitas: 600ml

wektu rak: 3 taun


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kemampuan Pasokan

    10000 Potongan / potongan Saben Dina kanggo Go-tutul 680ml Klorin Bleach Cleaner kanthi wangi

    Kemasan & Pengiriman

    12 pcs / CTN

    Pelabuhan: Ningbo / Yiwu / Shanghai

    Katrangan Produk

    Tutul 680ml l Klorin Bleach Cleaner karo wangi duwe fitur ing ngisor iki: 

    Klorin aktif 1.3,5--4,5%, sampeyan bisa nyepetake cucian, utawa digunakake minangka disinfektan.

    2. Ngilangi rereget serius lan mambu sing ora enak 
    3. Agen antibakteri

    Cairan Klorin Bleach iki ditrapake kanggo kain katun putih, lan cocog banget kanggo rumah sakit, stasiun sanitasi lan hotel antiepidemik.

    Ati-ati:

    ORA oles produk menyang kain sutra, wulu, nilon utawa kain sing bakal gampang luntur, lan produk kulit.

    Yen sampeyan ora ngerti bahan saka sawetara kain, coba produk ing papan sing ora ngganggu sadurunge nggunakake produk kasebut.

    Aja nggunakake produk ing kain sing ditandhani kanthi simbol. Produk kasebut minangka pamutih alkalin klorin, aja nganti dicampur karo deterjen asam. Nganggo sarung tangan nalika nggunakake produk. Aja nganggo produk murni ing sandhangan, supaya ora nyepetake parsial lan sandhangan.

    Selehake produk ing panggonan sing garing lan adhem ora bisa dicapai bocah. Yen sampeyan ora sengaja ngombe produk kasebut, langsung ngombe akeh susu utawa banyu adhem, banjur menyang rumah sakit kanggo perawatan medis. Yen produk kasebut ora sengaja mripat, basuh mripat kanthi banyu resik, banjur menyang rumah sakit kanggo perawatan medis. Gunakake produk sadurunge tanggal kadaluwarsa sing ditandhani ing produk.

    Pengepakan & Pengiriman

    BARANG NO 8048
    DESC Bleach
    SPEC 680ml
    QTY 12PCS / CTN
    MEAS 32.2 * 24.2 * 28cm
    GW 9,5KG

    Profil Perusahaan

    TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional produk pemutih, disinfektan, deterjen, pewangi aromatik lan gaya rambut. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara institusi riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

    Pabrik kita lulus sertifikasi GMPC, ISO 22716-2007, MSDS.

    https://www.dailychemproducts.com/about-us/

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita