Sapu Shampoo Kering Rambut Go-Tutul

Katrangan singkat:

Jeneng produk:Sampo garing rambut

Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:sampo garing 2.2 OZ
Formulir:Bubuk
Bahan:Bahan kimia
Jenis Kelamin:Wanita
Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007, MSDS
Kelompok Umur:Wong diwasa
Formula:BUTANE, PROPANE, ALKOHOL, ALUMINIUM STARCH
Jinis Rambut:Kabeh
Gunakake:Cuci rambut tanpa banyu
Volume:62G
OEM:Sugeng rawuh
ODM:Sugeng rawuh
NW:2,2 OZ
Gaya:Ora ngumbah banyu
Efek:Cepet resik
Fitur:sampo garing rambut


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan
18000 Potongan / potongan saben Dina

Kemasan & Pengiriman
24PCS / CTN Pelabuhan: NINGBO / Yiwu / Shanghai

Katrangan Produk

Sikat sampo rambut garing oz 2,2 oz kanggo rambut icky supaya sampeyan ora ngumbah saben dina, amarga bisa dicuci tanpa banyu, nanging nganggo semprotan listrik.

Kapan pilihan profesional sampeyan utamane ing njaba ruangan, ayo segerake perawatan tanpa banyu, efektif banget kanggo rambut lenga lenga.

Iki nduweni fungsi ing ngisor iki:
1.Eliminasi minyak, kurangi pelumas, umbah kanthi cepet lan gampang disikat rambut
2. Ora ana residu sing katon
3. Ngembangake rambut, ora bobote rambut mudhun

process

process

process

Spesifikasi

Jeneng Merek Tutul-tutul
Nomer Model sampo garing 2.2 OZ
Formulir Bubuk
Bahan-bahan Bahan kimia
Jenis Kelamin Wanita
Sertifikasi GMPC, ISO 22716-2007, MSDS
Kelompok Umur Wong diwasa
Formula BUTANE, PROPANE, ALKOHOL, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,
Jinis Rambut Kabeh
Jeneng produk Cukur sampo garing 2,2 oz kanggo rambut kriting saben dina ora ngumbah banyu
Gunakake Cuci rambut tanpa banyu
Volume 62G
OEM / ODM Sugeng rawuh
GMPC Kasedhiya
NW 2,2 OZ
Kauntungan Cepet resik
Gaya Ora ngumbah banyu
Pengaruh Cepet resik

Pengepakan & Pengiriman

Jeneng Barang Sampo garing 2,3 oz kanggo rambut kriting
Barang No. sampo garing 2.2 OZ
GW 3.4kgs
Pengepakan 24 pcs / CTN

38,6 * 20,5 * 17,8cm / ctn

Profil Perusahaan

Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. wiwit taun 1993, dununge ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang. Dununge cedhak saka Shanghai, Yiwu lan Ningbo. Kita duwe sertifikasi "GMPC, ISO22716-2007, MSDS". Kita duwe telung lini produksi kaleng aerosol lan rong jalur otomatis ngumbah. Kita utamane menehi hasil: Seri Deterjen, Seri Wewangian lan Deodorisasi lan Seri Rambut lan Wong kayata minyak rambut, mousse, pewarna rambut lan sampo garing lan liya-liyane. Produk kami diekspor menyang Amerika, Kanada, Selandia Baru, Asia Tenggara, Nigeria, Fiji, Ghana lsp.

FAQ
1. Sapa kita iki?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2008, adol menyang Timur Tengah (80,00%), Afrika (15,00%), Pasar Domestik (2,00%), Oseania (2,00%), Amerika Utara (1,00%). Ana total babagan 51-100 wong ing kantor kita.

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?
(1.) Kontrol Kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2.) Buruh sing trampil ngati-ati saben proses kanggo nangani + ngasilake + proses pengepakan;
(3.) Departemen Kontrol Kualitas utamane tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?
AIR FRESHENER, AEROSOL, PRODUK RAMBUTAN, DETERGEN RUMAH, SABET TOILET

4. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara lembaga riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita