• Go-touch 100ml Hair Wax

    Lilin Rambut 100ml Go-tutul

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:19070
    Jinis:Krim
    Jenis Kelamin:Unisex
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Kelompok Umur:Wong diwasa
    Fitur:Ora Ditetepake

    Jeneng produk:Go-touch 100ml Lilin Rambut Ekstrim Tahan

    Jinis Rambut:Ora Ditetepake
    Cocog Kanggo:RAMBUT
    Efek Gaya:Moulding / Mbentuk
    terus kekuwatan:Kuwat Hold
    Formulir:Lilin
    Fungsi:Gaya rambut
    Volume: 100ml
    OEM / ODM:Kasedhiya
    Wektu timbal:45 Dina
    Panggunaan:Klamben Rambut
    Botol:Plastik
    Conto: Slamet

  • GO-touch 450ml Hair Mousse

    GO-tutul 450ml Rambut Mousse

    Jeneng produk:Semprot rambut mousse rambut 450ml sing disentuh

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08072
    Jenis Kelamin:Unisex
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Kelompok Umur:Wong diwasa
    Fitur:Ora Ditetepake
    Jinis Rambut:Ora Ditetepake
    Cocog Kanggo:RAMBUT
    Efek Gaya:Moulding / Mbentuk
    terus kekuwatan:Kuwat Hold
    Formulir:Mousse
    Fungsi:Gaya Rambut Terus
    Volume:450ml
    OEM / ODM:Kasedhiya
    PEMBAYARAN:TT LC
    Wektu timbal:45 dina
    Cocog kanggo:Gaya rambut Sedheng
    Panggunaan:Klamben Rambut
    Botol:Aluminium

    sertifikasi:   Sertifikasi ISO 22716-2007

  • Go-Touch Hair Dry Shampoo Spray

    Sapu Shampoo Kering Rambut Go-Tutul

    Jeneng produk:Sampo garing rambut

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:sampo garing 2.2 OZ
    Formulir:Bubuk
    Bahan:Bahan kimia
    Jenis Kelamin:Wanita
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007, MSDS
    Kelompok Umur:Wong diwasa
    Formula:BUTANE, PROPANE, ALKOHOL, ALUMINIUM STARCH
    Jinis Rambut:Kabeh
    Gunakake:Cuci rambut tanpa banyu
    Volume:62G
    OEM:Sugeng rawuh
    ODM:Sugeng rawuh
    NW:2,2 OZ
    Gaya:Ora ngumbah banyu
    Efek:Cepet resik
    Fitur:sampo garing rambut

  • Go-touch 450ml hair spray

    Semprotan rambut 450ml sing disentuh

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08077
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Formulir:Semprotan
    Barang:300ml Profesi Sementara Gaya Rambut Langsing Gaya Super Semprotan
    Fungsi:Gaya Rambut Kuwat
    Volume:300ml
    OEM / ODM:Kasedhiya
    PEMBAYARAN:TT LC
    Wektu timbal:45 dina
    Cocog kanggo:Gaya rambut dawa medium cekak
    Panggunaan:Klamben Rambut
    Botol:Wesi

  • Go-Touch 450ml Hair Oil

    Minyak Rambut Go-Touch 450ml

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08078B
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Formulir:Semprotan
    Barang:Go-tutul 450ml Profesional Salon tenan kuwat nyemprotake minyak minyak rambut
    Wektu rak:3 taun
    Fungsi:Gaya Rambut Kuwat
    Volume:450ml
    OEM / ODM:Kasedhiya
    Bayaran:TT LC
    Wektu timbal:45 dina
    Cocog kanggo:Gaya Rambut Panjang Sedheng
    Panggunaan:Klamben Rambut
    Botol:Wesi