Go-tutul 14oz 395g Setrika Setrika Setrika

Katrangan singkat:

Jinis deterjen:Luwih resik
Gunakake deterjen:APPAREL
Wangun:Cairan
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:Tutul-tutul
Nomer Model:08089
Barang:Go-tutul 14oz 395g Setrika Setrika Setrika
Panggunaan:Cuci klambi
Fungsi:Labuh Resik
Sertifikat:ISO
Packing:Botol plastik
Bobot:14oz 395g
Conto:Kasedhiya
Umur rak:2 taun
Wektu kiriman:45 Dina
Jangka Pembayaran:TT LC

 


Detail Produk

Tag Produk

Go-tutul 14oz 395g Setrika Setrika Setrika

Go-touch 14oz 395g Ironing Starch Spray duwe fungsi ing ngisor iki:

1. Besi kanthi lancar lan cepet 
2. Rega kompetitif 
3.OEM 
4. Gawe setrika luwih gampang 

Arah:

Garment bisa uga udan utawa garing. 

Aja judhul bisa ngluwihi 45 derajat, yen sampeyan kuwatir sampeyan bakal ilang tekanan gas. 

Semprot kain 8 nganti 23 inci saka kain kanthi gerakan nyapu mburi lan gerakan. 

Wenehi cukup wektu kanggo pati nembus kain sadurunge nyetrika.

Baleni semprotan kanggo tambahan garing.

Aja kakehan rendhem dening pati. 

Semprot lan wesi sandhangan gedhe banjur protion.

14oz 395g Ironing Starch Spray

Kemasan & Pengiriman

Konten Bersih 14oz 395g
Barang NO. 08089
QTY / CTN 24 pcs / CTN
Ukuran karton master 40 * 27 * 22.5cm
GW / karton 12KGS
Wektu Pangiriman 35 dina (40 dina kaping pisanan)
OEM / ODM OK
LOGO Dicetak
Beting Urip 2 taun
MOQ 10000 pcs
Jangka Pembayaran T / T, L / C
Kemampuan Pasokan 10000 Potongan saben Dina kanggo Go-tutul 14oz 395g Setrika Setrika Setrika
Kemasan 24 pcs / CTN
workshop

Informasi Perusahaan
TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional deterjen, insektisida lan pewangi aromatik lan liya-liyane.

Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara institusi riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

factory

FAQ
1.P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrik sing duwe lisensi ekspor. Kita duwe fasilitas R&D dhewe kanggo layanan OEM. Kita bakal menehi rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitase, tinimbang anggaran sampeyan.

2.Q: Apa aku duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, kita duwe tim desain dhewe kanggo mbantu sampeyan.

3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: (1) Kualitas prioritas. Kita bakal luwih penting babagan kualitas
ngontrol wiwit wiwitan nganti pungkasan;
(2) Para pekerja trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
(3) Departemen Kontrol Kualitas utamane sing tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

Yen sampeyan isih duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita!

Sertifikat

https://www.dailychemproducts.com/
https://www.dailychemproducts.com/
https://www.dailychemproducts.com/
https://www.dailychemproducts.com/

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita