Tutul Sanitary Saniter 1L

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China

Jeneng Merek: Go-tutul

Nomer Model: LS001

Barang: Bukak Sanitary Saniterer 1L

Kapasitas: 1L

wektu rak: 2 taun


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kemampuan Pasokan

    20000 Piece saben Dina kanggo Go-tutul 1L Laundry Sanitizer

    Ngundhuh Pelabuhan:Ningbo / Yiwu / Shanghai lsp.

    Katrangan Produk

    Tutul Sanitary Saniter 1L duwe fitur ing ngisor iki: 

    1. Sanitasi ing jero serat

    2. 99% Bakteri tiwas

    3. Tambah enzim tanduran, Tambah surfaktan, Mesin pitulung Bisa dicuci

    4. Ora gampang luntur

    5. Tanduran wangi

    laundry sanitizer 1

    Tutul Sanitary Saniter 1L nawarake

    OEM & ODM 

    1. Merek lan logo khusus: kasedhiya

    2. Gawe kriya anyar: kasedhiya

    3. Cara kemasan khusus: kasedhiya 

    Kaunggulan kompetitif utama:

    Kinerja produk

    Reputasi

    Regane

    Pangiriman

    Pesenan Layanan / Cilik ditampa! 

    workshop

    Profil Perusahaan

    TAIZHOU HM BIO-TEC CO LTD wiwit taun 1993 minangka produsen profesional produk pemutih, disinfektan, deterjen, pewangi aromatik lan gaya rambut.

    Kita duwe tim R&D sing kuat, lan kerja sama karo sawetara institusi riset ilmiah ing Shanghai, Guangzhou.

    Pabrik kita lulus sertifikasi GMPC, ISO 22716-2007, MSDS.

    Sertifikat

    https://www.dailychemproducts.com/
    https://www.dailychemproducts.com/
    https://www.dailychemproducts.com/
    https://www.dailychemproducts.com/

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita