Pawon minangka papan sing penting ing urip ing omah, lan uga kudu.Karesikan pawon luwih penting, lan akeh wong sing milih nggunakake pembersih pawon supaya pawon katon padhang kaya anyar.Nanging ora kabeh wong wis nggunakake utawa ngerti reresik pawon.Dadi apa sing dadi resik pawon lan apa bahan utama saka resik pawon, ayo Hongmeng nerangake marang sampeyan.

1. Apa iku aGo-touch 1000ml Pembersih Disinfektan
Pembersih pawon minangka bahan kimia sing digunakake khusus kanggo ngresiki pawon kanggo mbusak rereged saka macem-macem peralatan pawon.Saliyane efek reresik sing ora bisa cocog karo produk biasa, umume pembersih pawon uga nambah faktor sterilisasi supaya reresik pawon luwih efisien lan sehat.Pembersih pawon bisa langsung ngemulsi noda lenga kanggo ngasilake cairan netral, sing ora korosif lan duwe detergensi sing kuwat.
CSA
2. Apa wae sing dadi bahan utama reresik pawon?
1. Bahan utama pembersih pawon-ekstrak tanduran alami
Ekstrak tanduran alami minangka bahan baku utama kanggo ngresiki pawon.Iki digawe saka cairan alami, sing uga ngemot polifenol lan ekstrak liyane, lan ekstrak tanduran alami mung minangka jeneng gabungan.Minangka salah sawijining bahan utama pembersih pawon, kinerja utamane yaiku ora nglarani tangan, ora nyebabake iritasi kulit, ora ngrusak produk sing bakal diresiki, lan ora teyeng produk.Ekstrak tanduran alami ora mung digunakake ing pawon Ing deterjen, kadhangkala digunakake minangka bahan baku utama ing produk deterjen liyane.

2. Bahan utama pembersih pawon-kristal batu mineral, sari aloe vera, unsur mineral laut
Umume, produk pembersih pawon saiki uga ngemot kristal watu mineral tartamtu, esensi aloe vera, unsur mineral laut, lan liya-liyane, sing minangka salah sawijining komponen utama produk pembersih pawon.Mineral ngemot bahan kimia sing kuwat, sing bisa mbantu pawon ngresiki kanthi cepet.Kemampuan reresik sing kuwat ndadekake mineral disenengi dening manufaktur lan pelanggan deterjen.Fungsi utama lidah buaya yaiku kanggo nglindhungi awak manungsa kanthi efektif.kulit, nyuda iritasi.

3. Bahan utama pembersih pawon - glepung klapa, lenga klapa
Tambahan saka glepung klapa lan lenga klapa bisa lubricate pembersih pawon lan muter peran reresik efektif.Senajan kabeh wong ora ngerti tepung klapa lan lenga klapa, nanging kabeh wong kudu ngerti klapa.Wêdakakêna klapa lan lenga klapa sing digawe saka klapa ditambahake karo ekstrak alami, sing ora nglarani tangan nalika ngresiki, lan uga alus banget.Komponen utama lubrication.


Wektu kirim: Sep-26-2022