• Go-touch 600ml Chlorine Bleach Cleaner

    Go-touch 600ml Klorin Bleach Cleaner

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 08185

    Barang: Go-touch 600ml Liquid Chlorine Bleach Cleaner kanthi wangi

    Kapasitas: 600ml

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 500ml Toilet Cleaner

    Go-touch 500ml Toilet Cleaner

    Jinis deterjen:tukang ngresiki jamban
    Gunakake deterjen:Jedhing jamban
    Wangun:Cairan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08073
    Barang:pembersih toilet Go-touch 500ml Pin Parfum kanggo tutup tahan bocah
    Sertifikat:MSDS
    Parfum:samodra lavender pinus lemon
    Packing:Botol plastik
    Volume:500ml
    Conto:Kasedhiya
    Umur rak:3 Taun
    Panggunaan:Toilet Resik

  • Go-touch 600g Household Floor Cleaner with Wax Polish

    600g Cleaner Lantai Rumah Tangga Go-tutul karo Polandia Lilin

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 08183

    Barang: Go-touch 600g Pembersih Lantai Rumah Tangga karo Lilin Polandia

    Kapasitas: 600g

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 1000ml Disinfectant Cleaner

    Pembersih Disinfektan 1000ml Go-tutul

    Jeneng produk: Cleaner Disinfektan Go-touch 1000ml Detergen Cairan Sanitasi

    Jinis:Deterjen, luwih resik, disinfektan, disterilake, sanitizer
    Gunakake:Jedhing, jamban, kluwarga
    Wangun:Cairan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08014B
    Sertifikat:MSDS
    Paket:Botol plastik
    Kualitas:Ngumbah apik
    Volume:1000ml
    Umur rak:3 Taun
    Bayaran:TT LC
    Wektu kiriman:45 Dina
    Conto:Kasedhiya

  • Go-touch 10oz 283g Carpet Deodorizer

    Go-tutul 10oz 283g Karpet Deodorizer

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 08087

    Barang: Go-tutul 10oz 283g Karpet Deodorizer

    Kapasitas: 10oz 283g

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 375ml Dishwashing Liquid Cleaner

    Go-touch 375ml Pencuci Cuci Piring Cuci Piring

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 08011

    Barang: Go-touch 375ml Pencuci Cuci Cuci Piring

    Kapasitas: 375ml

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 500g Fast Kitchen Degreaser of Magic Professional Spray

    Go-tutul 500g Degreaser Pawon Cepet Semprot Professional Ajaib

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 70405

    Barang: Go-tutul 500g Degreaser Pawon Cepet Semprot Professional Ajaib

    Kapasitas: 500g

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 500ml Glass Cleaner

    Pembersih Kaca 500ml Go-tutul

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng Merek: Go-tutul

    Nomer Model: 08004

    Barang: Go-touch 500ml Kaca Cleaner

    Kapasitas:500ml

    wektu rak: 3 taun

  • Go-touch 2kg Laundry Detergent of Biodegradable

    Deterjen Cuci 2kg Go-tutul Biodegradable

    Jinis deterjen:Luwih resik
    Gunakake deterjen:APPAREL
    Wangun:Cairan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08044
    Barang:2kg Eco-friendly Biodegradable Fabric Cleaner Laundry Cair Deterjen
    Panggunaan:Cuci klambi
    Fungsi:Labuh Resik
    Sertifikat:ISO
    Packing:Botol plastik
    Bobot:2kg
    Conto:Kasedhiya
    Umur rak:3 Taun
    Wektu kiriman:45 Dina
    Jangka Pembayaran:TT LC

     

  • Go-touch 750ml Toilet Cleaner

    Go-tutul 750ml Toilet Cleaner

    Jinis deterjen:tukang ngresiki jamban
    Gunakake deterjen:Jedhing jamban
    Wangun:Cairan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08042
    Barang:pembersih toilet Go-touch 750ml Pin Parfum kanggo tutup tahan bocah
    Sertifikat:MSDS
    Parfum:samodra lavender pinus lemon
    Packing:Botol plastik
    Volume:750ml
    Conto:Kasedhiya
    Umur rak:3 Taun
    Panggunaan:Toilet Resik

  • Go-touch 30ml*2 Cream Hair Dye of Semi Permanent

    Sentuh 30ml * 2 Werna Rambut Krim Semi Tetep

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08168
    Jinis:Krim
    Jenis Kelamin:Unisex
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Kelompok Umur:Wong diwasa
    Fungsi:Pewarna Rambut

    Jeneng produk:30 sentuh * 2 Werna Rambut Krim Warni Cuci permanen kanthi Pangembang

    Fitur:Bisa dicuci

    Werna:24 Werna

    Volume:30ml * 2

    OEM / ODM:Kasedhiya
    Wektu timbal:45 Dina
    Jinis rambut:Proses Pewarna
    Conto: Slamet

  • Go-touch 100ml Hair Wax

    Lilin Rambut 100ml Go-tutul

    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:19070B
    Jinis:Krim
    Jenis Kelamin:Unisex
    Sertifikasi:GMPC, ISO 22716-2007
    Kelompok Umur:Wong diwasa
    Fitur:Ora Ditetepake

    Jeneng produk:Go-touch 100ml Lilin Rambut Ekstrim Tahan

    Jinis Rambut:Ora Ditetepake
    Cocog Kanggo:RAMBUT
    Efek Gaya:Moulding / Mbentuk
    terus kekuwatan:Kuwat Hold
    Formulir:Lilin
    Fungsi:Gaya rambut
    Volume:100ml
    OEM / ODM:Kasedhiya
    Wektu timbal:45 Dina
    Panggunaan:Klamben Rambut
    Botol:Plastik
    Conto: Slamet