• Go-Touch 2*50g Toilet Cleaner Block

    Blok Toilet Toilet Toilet Go-Touch 2 * 50g

    Jinis:blok pembersih jamban

    Jinis deterjen:Luwih resik

    Gunakake deterjen:Jedhing, jamban

    Wangun:Padhet

    Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan

    Papan Asal:Zhejiang, China

    Jeneng:Tutul-tutul

    Nomer Model:08064

    Barang: Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 2 * 50g gelembung Hijau Deterjen Deodorizing

    Werna:ijo putih biru

    Wangi:lavender pinus

    Wektu siram:250-300 kaping

     

  • Go-Touch 4*50g Toilet Cleaner Block

    Blok Cleaner Toilet 4 * 50g Go-Tutul

    Jinis:blok pembersih jamban

    Jinis deterjen:Luwih resik

    Gunakake deterjen:Jedhing, jamban

    Wangun:Padhet

    Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan

    Papan Asal:Zhejiang, China

    Jeneng:Tutul-tutul

    Nomer Model:08064

    Barang: Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 2 * 50g gelembung Hijau Deterjen Deodorizing

    Werna:ijo putih biru

    Wangi:lavender pinus

    Wektu siram:250-300 kaping

     

  • Go-touch 2kg Laundry Detergent of Biodegradable

    Deterjen Cuci 2kg Go-tutul Biodegradable

    Jinis:Deterjen
    Jinis deterjen:Luwih resik
    Gunakake deterjen:APPAREL
    Wangun:Cairan
    Fitur:Sekali pakai, Lestari
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08044
    Barang:2kg Eco-friendly Biodegradable Fabric Cleaner Laundry Cair Deterjen
    Panggunaan:Cuci klambi
    Fungsi:Labuh Resik
    Sertifikat:ISO
    Packing:Botol plastik
    Bobot:2kg
    Conto:Kasedhiya
    Umur rak:3 Taun
    Wektu kiriman:45 Dina
    Jangka Pembayaran:TT LC