• Go-touch 750ml Toilet Cleaner

    Go-tutul 750ml Toilet Cleaner

    Jinis deterjen:tukang ngresiki jamban
    Gunakake deterjen:Jedhing jamban
    Wangun:Cairan
    Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan
    Papan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng:Tutul-tutul
    Nomer Model:08042
    Barang:cleaner toilet Go-touch 750ml Pin Parfum kanggo tutup tahan bocah
    Sertifikat:MSDS
    Parfum:samodra lavender pinus lemon
    Packing:Botol plastik
    Volume:750ml
    Conto:Kasedhiya
    Umur rak:3 Taun
    Panggunaan:Toilet Resik

  • Go-Touch 2*50g Toilet Cleaner Block

    Blok Toilet Toilet Toilet Go-Touch 2 * 50g

    Jinis:blok pembersih jamban

    Jinis deterjen:Luwih resik

    Gunakake deterjen:Jedhing, jamban

    Wangun:Padhet

    Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan

    Papan Asal:Zhejiang, China

    Jeneng:Tutul-tutul

    Nomer Model:08064

    Barang: Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 2 * 50g gelembung Hijau Deterjen Deodorizing

    Werna:ijo putih biru

    Wangi:lavender pinus

    Wektu siram:250-300 kaping

     

  • Go-Touch 4*50g Toilet Cleaner Block

    Blok Cleaner Toilet 4 * 50g Go-Tutul

    Jinis:blok pembersih jamban

    Jinis deterjen:Luwih resik

    Gunakake deterjen:Jedhing, jamban

    Wangun:Padhet

    Fitur:Sekali Pakai, Sustainable, Simpenan

    Papan Asal:Zhejiang, China

    Jeneng:Tutul-tutul

    Nomer Model:08064

    Barang: Toilet Bowl Cleaner saka Go-tutul 2 * 50g gelembung Hijau Deterjen Deodorizing

    Werna:ijo putih biru

    Wangi:lavender pinus

    Wektu siram:250-300 kaping